4. října 2012

Alverde - oranžová řada na lámavé vlasy bez lesku

Jsem ještě stále nemocná, takže mě to přímo vybízí k tomu, abych napsala nový článek na blog. Dneska to bude podobné téma, jako bylo včera...takže pozornost dnes zaměříme opět na vlasy! :)

O fialové řadě péče o vlasy od Alverde jsem psala už v jednom z prvních článků blogu. A v tomto článku se budeme věnovat oranžové řadě, která je věnována lámavým vlasům bez lesku. Vlastním stejně jako u fialové řady - šampon, masku a kondicionér. Všechny tři výrobky jsou samozřejmě bez silikonů. Hlavní složkou této řady péče o vlasy je výtažek z citronového květu a meruněk. Celkově musím říct, že se mi po téhle řadě opravdu míň lámou vlasy. Vlasy nepůsobí po umytí zmaštěně, naopak jsou velice vzdušné a jemné.Teď už se můžu těmhle třem kamarádům věnovat samostatně. :) A předem můžu říct, že jsem s touhle řadou s citronem a meruňkou mnohem více spokojena než s tou fialovou.


K šamponu toho moc psát nemusím. Má tekutější konzistenci než běžné šampony, ale je hustější než šampon z fialové řady. A narozdíl od jeho fialového kamaráda rozhodně lépe voní. Z tohoto šamponu cítím hlavně ty citrony. Celkově mi to přijde jako moc příjemná vůně. Vlasy důkladně umyje a dokonce se pěnivostí může téměř rovnat obyčejným šamponům, což u přírodních šamponů rozhodně není zvykem. Po umytí je třeba použít kondicionér nebo masku. Jeho cena se pohybuje okolo 60Kč/200ml.

šampon Alverde s citronovými květy a meruňkou

Jako druhý na řadě je kondicionér. Má hutnější konzistenci...prostě takovou obyčejnou, kterou zkrátka ve většině případů kondicionéry mívají. Ale musím upozornit, že já jsem asi měla nějaký vadný kus nebo co, protože mi z lahvičky šlo horko těžko něco vymáčknout - musela jsem mačkat pořádnou silou...úplná mission impossible!!! Ale nakonec jsem to zvládla a při delším používání tohodle přípravdu by se ze mě asi stal pořádný svalouš! :D Cítím z něj víc ty meruňky než z šamponu - je to v tomto případě taková dokonalá poloviční kombinace citrusů a meruněk. Cena tohodle kondicionéru je cca 60Kč/200ml. Vlasy jsou po spláchnutí jemné, jdou dobře rozčesat a jde z nich jemně cítit vůně kondicionéru. Každopádně na včera zmiňovaný American Cream to rozhodně nemá!

kondicionér Alverde s citronovými květy a meruňkou

A posledním pánem na holení se stala, jak už všichni tuší - maska. Obsahuje glycerin, olej z meruňkových jader a keratin. Z tohodle přípravku cítím ty meruňky ze všeho nejvíc! Konzistence je hutná, na obalu není napsáno, jak dlouho by se měla nechat působit, já nechávala cca 5 minut a myslím, že jsem tím nic nezkazila. Vlasy se nemastí, jdou dobře rozčesat a konečky vypadají zaceleně. Ale pokud bych si měla vybrat mezi maskou s fialové řady nebo z této...tak volím tu fialovou, připadá mi totiž, že mi lépe vyživila vlasy. Cena je 69Kč/100ml.

vlasová kúra Alverde s citronem a meruňkou


2 komentáře:

  1. a ty co moja uz si skoncila s blogom? alebo ako si mam vysvetlit tvoju necinnost? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čtenářky se nemusí vůbec ničeho bát, jenom mám teď momentálně moc práce okolo školy a prostě nestíhám... Nicméně během příštího týdne se určitě můžete těšit na NOVÉ ČLÁNKY! :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...