1. listopadu 2012

Listopadová krabička pro dámy! :)


Dneska máme 1. listopadový den tohoto roku a já si jenom říkám, jak nám to zase rychle utíká...ani se nenadějeme a už tady budou Vánoce, cukroví, dárečky...:) Navíc u nás na náměstí jsou dokonce i postavené stánky s punčem a s trdelníky (mňam!). A když si vzpomenu na tu chumelenici, co se konala před pár dny, tak se ani nedivím, že tohle všechno ve mě už teď evokuje jakousi zimní náladu a vůbec si nemůžu na nic stěžovat - mám zimu ráda. :) 

Listopadový Ladybox 2012


Ale dost bylo řečí o počasí, nejsem přece žádná rosnička! :D Teď přijde řeč na (chvilka strpení)...LISTOPADOVÝ LADYBOX!
Tak tahle krabička krásy je moje úplně první, minulý měsíc se mi nějak vyhnula mánie s krabičkami, ale tohle nové vydání jsem si už nemohla nechat ujít - no jo, zkouším ráda nové věci a boxů krásy byl plný internet, tak jsem se nechala zlákat! :)
Jako první musím říct, že jsem od Ladyboxu tenhle měsíc moc nečekala, protože mě zklamalo jeho první vydání, které obsahovalo BB od Garnier a při tomhle zjištění jsem byla vážně neskutečně ráda, že jsem se tomuto zklamání vyhla.
A včera konečně dorazil! :)


Hned na začátek bych chtěla udělit první mínus, za které nemůže obsah LB, ale to, že krabička byla odeslána o den později než měla být. Je to sice jen pouhá malichernost a díky tomuto zpoždění můžeme vlastnit ještě navíc slevu na Lussil FamousLash sérum, které si mimochodem opravdu kupovat nebudu...ale nejvíc mě naštvalo, že jsem se těšila, jak mi v úterý dorazí LB...a pak jsem se na FB dočetla, že ho vlastně odešlou později. No, jeden den ještě nikoho nezabil, ale co je psáno, to je dáno...

Když dorazil pošťák, tak jsem se okamžitě hrnula rozbalovat krabičku! Byla jsem jak malé dítě pod stromečkem a těšila jsem se, co vlastně dostanu. A musím říct, že vůbec nejsem zklamaná a má počáteční nedůvěra v LB byla zažehnána. :) Černorůžový obal se mi líbil hned na první pohled. A co tedy všechno vlastně dorazilo?



1) Fleur de Santé, saténová toaletní taštička 
Tahle rozkošná růžová taštička s puntíky mi udělala hóóódně velkou radost! :) Nikdy bych nečekala, že v takovéhle "blbosti" jako je LB, můžu najít celkem slušně velkou a ještě k tomu i hezkou toaletní taštičku.



2)Fleur de Santé Radiant Blush, ods. Soft peach - plné balení
Druhá věc, která mě nesmírně potěšila. Nedávno jsem si zrovna říkala, že bych potřebovala nějakou novou tvářenku a hle! :) Růžová tvářenka s velmi zajímavým lesklým obalem a musím říct, že je vážně hezky pigmentovaná, ráno při líčení jsem byla až zaskočena, kolik barvy na štětci mám a málem jsem dopadla jak Marfuša! :D




3)NIP + FAB Tělové máslo Mango Smoothie, 50ml cestovní balení
Bože, přijde mi, že na LB pěji samou chválu, ale tohle tělové máslo snad budu i používat (nebaví mě a jsem líná se mazat tělovým mlékem apod). Ta VŮNĚ! Můj nos pěje oslavné ódy! :) Vážně voní jako mango smoothie a ta hutná máslová konzistence je jen takový velký bonus navíc. Má suchá pokožka našla asi nového kamaráda! A musím přiznat, že tuhle značku jsem vůbec neznala, ale když ji prý používá i Jennifer Aniston a ostatní celebrity, tak by na tom asi mělo něco být, ne? :)

Nejúžasnější vůně z celého LB! :)


4)Pure Fiji šampón z kokosového mléka, Starfruit Infusion, 29ml
Jo, další výrobek, co mě potěšil. Ráda zkouším na své vlasy nové výrobky a pokud neobsahují sulfáty, jako tenhle, tak mají u mě body navíc. :) Akorát vůně mohla být víc kokosovější.



5)Yves Rocher Řasenka pro krásné řasy, ods. Brun, plné balení
První výrobek na který nebudu mít jen pozitivní názor. Řasenka jako taková mi přijde jako opravdu hezký obsah LB. Jenže jelikož obsahy LB nejsou zatím personalizované, tak nejsem spokojená s odstínem - proboha co já budu dělat s hnědou řasenkou! Navíc má obyčejný kartáček, který nemám moc ráda...ale dala jsem ji mamce a ta ji používat bude, sice z ní taky není bůhvíjak nadšená, ale prý "nalítačku" je dobrá. :)

Co s hnědou řasenkou?!


6) Yves Rocher Tělové mléko 300ml Fruit De Noel - fruit Merveilleux, plné balení
Další věc, kterou jsem dala mamce, já bych tělové mléko nevyužila a zařadila ho k mé nepoužívané sbírce tělových mlék. Kdy já se naučím pravidelně mazat?! Nicméně, opravdu hezky voní - příjemně, lehká ovocná vůně pomerančů a mandarinek. :)



7)Reniu Coconut Sugar Rub, 59ml
Tenhle typ peelingu (kokosový olej + cukr) jsem ještě nikde neviděla a ani jsem ještě neměla možnost vyzkoušet. Moc hezky voní po kokosu a teď už jsem zvědavá jen na ty účinky! Ale kokosový olej mám všeobecně móóóc ráda! Tento peeling sehnali tvůrci na poslední chvíly, takže není ani zařazený do papírového seznamu výrobků.



8) Iswari Macaccino Bio, kakaový energetický nápoj, 20g
Ale jo, mám radost i z tohohle nápoje. V poslední době ráda zkouším a chutnám různé bio výrobky a už se těším, až si s teplým mlékem udělám i tuhle dobrotu.



Samozřejmě přišlo i plno letáčků, katalog Fleur de Santé a různé slevové kupónky. Tenhle LB obsahuje určitě lépe zvolený obsah než minulý box. Není ani jeden výrobek, o kterém bych si vyloženě řekla, že to vážně není nic pro mě. Takže chválím chválím chválím! :) A jako bonus mi přijde ta nízká cena 259Kč a tolik výrobků za to. :)



Výrobky postupně odzkouším a před příchodem nového LB je zhodnotím v článku. Co říkáte na listopadový LB Vy?

6 komentářů:

  1. TY hnedy rasenky je skoda, to je fakt :-( Jiank nejvic jsem zvedava asi na nip+ab!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že se co nejdříve dočkáme personalizovaných krabiček...aby se přesně tomuhle předešlo.

      Vymazat
  2. Já svůj LB taky otevřela a můžeš se podívat :-)
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/2012/11/tisic-jedna-pohadek.html

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem s listopadovým ladyboxem moc spokojená :) Můžeš se podívat na můj článek na blog :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/2012/11/listopadovy-lb.html

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, určitě okouknu, jaká volba výrobků se našla právě ve Vašich krabičkách! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta tvářenka vypadá moc hezky! :)
    Hlavně ten design obalu mě baví :)
    LadyBox si musím objednat prostě taky!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...