27. listopadu 2012

Tramtadadá!!! Listopadový SENZABOX

Zdravím všechny mé čtenářky! :)

Dnes bude řeč o Listopadovém SB! Spousta z nás na něj netrpělivě čekala, až jsme se konečně tento týden dočkaly. :)
Já byla na SB moc moc moc natěšená - jedná se o můj první SENZABOX a opravdu hrozně jsem se na něj těšila, protože jsem od něj očekávala, že na mě udělá větší dojem než listopadový LADYBOX, který tento měsíc laťku nastavil vysoko (připadalo mi, že SB měl zatím vždy lepší obsah než LB)...a jak tedy uspokojil moje nároky se dozvíte v tomto článku.

Listopadový SENZABOX


Po příchodu pošťáka jsem se ihned začala k boxíku zuřivě dobývat. Pak na mě vykoukla bílá krabička převázaná černou mašlí a s černou nálepkou se znakem SB, říkala jsem si: "No, to teda LB měl hezčí krabici!" ale i přesto jsem neztrácela v toto listopadové vydání důvěru. Po otevření jsem na sobě zpozorovala to, že tuhle krabičku rozhodně neprozkoumávám s takovým nadšením jako listopadový LB...po konečném vybalení celého Senzaboxu jsem pociťovala docela velké zklamání. :( A co všechno jsem tedy v tomto vydání našla? 
 

Zleva: Odličovač očního make-upu Green Line, CHI Silk Infusion, Label.m Gentle cleansing Shampoo, Lavera korektor, Tetesept mořská sůl do koupele, Figs & ROUGE balzám

Odličovač očního make-upu Green Line, plné balení - 125ml/85Kč
Tak tuhle značku jsem znala od vidění..tuším z DM, nikdy mě ničím nějak extra nezaujala a vždy jsem ji řadila k takovým těm "levnějším a vedlějším" značkám, které lze v drogérce najít. Nicméně, odličovač se mi momentálně hodí, protože mi právě došel můj oblíbený dvoufázový odličovač od Ryoru. Teď už stačí jen doufat, že nebude štípat a bude dobře odstraňovat řasenku - dvě věci, které vyžaduji od očního odličovače.

CHI vlasové hedvábí Silk infusion - vzorek 15ml, 177ml/390Kč
Tááák tohle je jediná věc, která mě opravdu potěšila!!! :) Už dlouho jsem pokukovala po Biosilku a tohle mi přijde jako vhodná alternativa k odzkoušení. Už teď ovšem můžu konstatovat, že ta pánská vůně tohoto zázraku... mě spíš odrazuje

Label.m Gentle cleansing shampoo - vzorek 60ml, 300ml/287Kč
Tento šampon mě nijak extra neokouzlil, ale protože ráda zkouším nové šampony, tak tenhle šampon rozhodně testnu. Za nevýhodu považuji to, že obsahuje silikony. :( Vůně mi taky přijde taková pánská...

Lavera přírodní korektor Trend sensitiv, plné balení 6,5ml/249Kč
Korektor jako takový by mi udělal velikou radost, ale bohužel ten odstín...škoda mluvit - jsem vlastníkem odstínu Medium, je tak oranžový, že by ho podle mého názoru mohla nosit tak možná nějaká mandarinka! :( Jinak závidím těm, kterým dorazila světlejší verze, protože mi přijde, že celkem dobře kryje a snad ani nebude zalézat do vrásek. Škoda, no! 

Tetesept relaxation mořská sůl do koupele, plné balení 80g/27Kč
Nemůžu říct, že bych ze soli do koupele skákala radostí, ale v tomhle sychravém počasí rozhodně nepohrdnu horkou vanou! :)

Figs & ROUGE Lip, face, hand and body balm, plné balení 8g/135Kč
Tenhle balzám mi přijde celkem fajn. Ovšem nedokážu si představit, že bych si měla tímhle malilinkatým balzámkem mazat nějaké jiné suché části na těle než jsou rty. S tímhle přístupem by mi totiž po jednom namazání zbyl tak akorát jenom prázdný kelímek. :D Chtěla bych vypíchnout hlavně tu krásně zdobenou dózičku, v které se tenhle balzám nachází! :) A jako bonus bych zdůraznila to, že mi přišel balzám s příchutí třešeň a vanilka, což mi udělalo radost, ačkoliv ta vůně nemá jak s vanilkou, tak ani s třešní nic společného. :D

Součástí SB bylo samozřejmě i pár letáčků


Podle mě je toto zatím nejhorší vydání Senzaboxu...no, každý měsíc nemůže být posvícení! A navíc 100lidí 100chutí., takže věřím, že i toto vydání si své fanoušky najde. :) Mně udělalo opravdovou radost jenom hedvábí od CHI, ale každý výrobek (kromě korektoru) u mě využití určitě najde. :)


8 komentářů:

  1. Já jsem spokojená tak na 40% ... hlavně z CHI a balzámku (i když se mi nejdříve nezdála moc jeho konzistence a hrudky) ale po včerejším/dnešním mazání jsem z něj nadšená! Ostatní mě nějak bohužel nezaujalo :( za mě zatím nejslabší vydání SB ...
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň vím, že nejsem teda jediná, kdo si myslí, že je to zatím nejhorší vydání SB. A s těmi hrudkami je to pravda, taky jsem se zpočátku dost lekla (ke konzistenci hladké textury vazelíny má opravdu daleko)...ale na rtech je příjemný. :)

      Vymazat
  2. Máš moc pěkný článek.A tvůj blog jsem si zamilovala jen tak dál.Máš úžasný blog už jsi vyzkoušela něco ze Senza Boxu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu, nesmírně si vážím všech mých čtenářů a takovéto komentáře mi vážně dělají obrovskou radost a dokáží vyloudit úsměv na mé tváři! :) A ze Senzaboxu jsem už samozřejmě stihla něco vyzkoušet...ale větší podrobnosti si nechám zatím pro sebe a podělím se s nimi až v článku o odzkoušeném listopadovém SB. :)

      Vymazat
  3. Ahoj, moc ráda bych tě pozvala na svůj nový blog, který je zaměřený na fotografování!:)
    Pokud se ti u mě bude líbít, tak budu moc ráda, když se právě ty staneš mým pravidelným čtenářem!:)

    OdpovědětVymazat
  4. mě se víc líbí po té estetické stránce ladybox:) ale nemám ani jeden:\

    (nedělám to ráda,ale pokud tě můžu poprosit,podívej se na můj blog a zanech mi komentář co si myslíš o mém blogu nebo článku a pokud se ti zalíbí,budu moc ráda,když mě budeš odebírat. už mám blog pár měsíců a nějak ho nemůžu rozjet,budu ráda za tvůj názor,takže se teď chovám trochu jako vtěrka,ale moc by mi to pomohlo. děkuju:* p.s. jsem nová odběratelka)

    leilarosee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda, že jsem si ho neobjednala :X Máš moc pěkný blog! :))

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...