9. srpna 2012

BB Cream - Garnier, Skin 79

Dneska bych si na mušku chtěla vzít BB creamy. Všude o nich slyšíme, většina z nás nějaký zkusila nebo zkusit chce. Chtěla bych přidat také svou troškou do mlýna o BB creamech, s kterými jsem já měla tu čest. :)



 Co to vlastně BB Cream je: BB krém (BB cream) je zkráceným názvem pro "Blemish Balm Cream", což by se dalo volně přeložit jako krém na vady pleti. BB krém se původně používal pro ochanu, omlazení slabé a znečištěné pleti a také pro následnou regeneraci pleti, především po kosmetických operacích a na pleť s různými vadami.
BB krémy jsou navrženy tak, aby svojí víceúčelovou funkcí kryly a vylepšily pleť, aniž by se uživatel cítil nepříjemně jako např. u pleťové masky. Používáním BB krému získáte přirozenější vzhled a saténový povrch kůže a zároveň zdravější pleť.
BB krémy jsou all-in-one, Vaší pleti poskytnou přirozenou vlhkost, ochranu, rovnováhu, zároveň regenerují a vylepšují vady pleti přírodní cestou, pleť sjednocují, Vaše pokožka zůstane jemná a vláčná po dlouhou dobu.
Jedním z mnoha důvodů popularity BB krémů je jejich složení, založené na přírodní bázi, jako jsou orientální čaje, kaviár, zlato, koenzym Q10,  diamantový prášek a další. Každý krém působí na Vaši pleť přirozenými biologickými procesy k obnovení, vyčištění a omlazení. BB krémy jsou vhodné proti stárnutí, proti akné nebo pro vyčištění.


A teď už se budu věnovat konkrétním BB krémům. 

Garnier BB Cream Miracle skin perfector

První můj BB byl samozřejmě ten od Garnieru, nemusím ho tu moc představovat, recenzí na něj je na internetu tisíce, avšak všichni už dnes ví, že je to pouze hydratační tónovací krém, který nemá s BB krémem kromě názvu nic společného.
"Na lítačku" mi tenhle krém přijde tak akorát. :) Vadí mi hlavně to, že se po něm člověk leskne a bez pudru by to s ním podle mě nešlo. Sice je u nás už na trhu nový BB od Garnieru na mastnou pleť, který by měl zmatňovat, ale momentálně nemám náladu ani důvod jej testovat. 
Hodnocení: 4/10

 

Dream girls BB Cream - Skin79

Můj první BB cream, co si na BB jenom nehraje. :)

Kde koupit: Mám ho odsud, ale na ebay ho seženete mnohem levněji.
Cena: 490Kč (bez poštovného)
Co na to výrobce: Multifunkční BB Cream navržený speciálně pro mladou problematickou pleť (cca 17 - 22 let), pečuje o pleť s vadami, předchází problémům, není mastný. Obsahuje extrakt z papáji, který udržuje citlivou pokožku jemnou a čistou a také vyhlazuje nerovnosti.
  • Kontrola tvorby mazu - poskytuje dlouhotrvající čistou pleť
  • Dokonalá péče o citlivou pleť - chrání citlivou a problematickou pleť.
  • Extrakt z papáji - udržuje citlivou pokožku jemnou a čistou a také vyhlazuje nerovnosti.
  • Vynikající ochrana proti UV záření - chrání před UV zářením (SPF /30PA++), není potřeba používat krém na opalování.
Vhodný pro typy pleti
  • Pleť s rozšířenými póry
  • Pro jemnou pleť po celý den
  • Dospívající a problematická pleť
  • Dospělá a problematická pleť
  • Kůže s množstvím mazu
Můj názor: S tímhle BB jsem celkem spokojená, určitě se po něm nelesknu jako po Garnieru, ale tak přepudrovat trošku potřebuje. Líbí se mi na něm, že ačkoliv má hodně světlou barvu, tak po rozetření se  úplně přizpůsobí pleti. Krycí schopnost je minimální a docela dost dobře nechápu, jak může být tento BB doporučován na problematickou pleť... Vůně mi přijde umělá - nevím, k čemu bych ji měla přirovnat. Nicméně je to zatím nejlepší BB cream, který jsem zkusila, ale příště si ho už zřejmě nekoupím. Cena tohoto krému v českých končinách není vůbec úměrná kvalitě.
Čerstvě rozmazané/ 5 minut po aplikaci - dokonalé přizpůsobení tónu pleti


 Hodnocení: 7/10

 

Super+ VIP Gold Collection - Skin79

Tenhle BB je od mé mamky, takže tahle recenze bude napsána na základě informací, které jsem se dozvěděla od ní. :)
Kde koupit: Tenhle je koupený zde opět za přemrštěnou cenu.
Cena: 690Kč (bez poštovného)
Co na to výrobce:
Luxusní BB Cream s velkým množství složek pro výživu pleti. Udržuje pleť pružnou, hydratovanou, projasňuje ji a bojuje proti vráskám, přičemž zanechává pleť přirozenou a zářivou. Chrání před UVA a UVB zářením, extrakt z kaviáru intenzivně pečuje o pleť.
  • Zlato, kaviár a olej z mandlí - vyživuje pleť do hloubky, pleť je hladší a odolnější.
  • Péče o strukturu pleti - představuje zdravou pleť, ingredience udržují správnou rovnováhu pleti.
  • Vyhlazuje vrásky a projasňuje pleť - změní nudnou a nevýraznou pleť na jasnou a krásnou. Non-stop péče o pleť.
  • Hydratovaná pleť - přírodní složky jako je Aloe Vera, udržují pleť hydratovanou a krásnou bez pocitu mastnosti.
  • Spolehlivá ochrana před UV zářením - chrání před UVA a UVB zářením SPF25 PA++.
Vhodný pro typy pleti
  • Problematická pleť s nedokonalostmi, suchá pleť
  • Nevyrovnaná pleť
  • Mastná pleť
  • Pleť s rozšířenými póry
Můj názor: Tenhle BB má určitě největší krycí schopnost z těhle BB krémů, je vážně hydratační a takový hutnější, přesto že dobře kryje, nedoporučila bych ho na problémovou pleť, tam by asi způsobil neplechu a pleť zbytečně zadusil. Mamka říká, že teď přes léto jí určitě nevyhovuje, ale že v zimě ho určitě používat bude. Má příjemnou vůni, která mi přijde rozhodně méně chemická než u Dream Girls. Balení by mohlo být uděláno jinak, protože střední část, kde je obsah, se neustále vysunuje a člověk, aby tu lahvičku pořád upravoval a dával do pořádku. Odstín má hodně do šeda, ale umí se také přizpůsobit pleti ovšem ne tak moc, jako to umí Dream Girls, větší porovnání je na obrázku níže. Myslím si, že pro zralou nebo sušší pleť je tenhle BB hodně dobrá volba. Ale za tu cenu...no nevím nevím, opět si myslím, že cena není ani zdaleka úměrná kvalitě.




Čerstvě rozmazané/cca 7 minut po aplikaci
Hodnocení: 7/10



A co Vy? Jaký BB jste vyzkoušeli a který Vám nejvíce sednul? :)

6 komentářů:

  1. Pořád si chci nějaký objednat, ale bojím se padělku z ebay.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jedině si pohlídat dobrého prodejce nebo neobjednávat z ebay. Další možnost je použít český e-shop, kde je to sice drahé, ale máš záruku originality. Nebo můžeš zkusit i nějaký cizí e-shop, kde nabízí BB - některé blogerky mají dobrou zkušenost např. s www.bobodave.com
    Ale myslím si, že to s těmi padělky na ebay nebude tak horké, když bude dobrý prodejce. :)

    OdpovědětVymazat
  3. A aký make-UP teda používaš?.. pretože ja som skúšala už veľa mekeupov ale ani jeden nebol dobrý .. a keď som zbadala BB cream tak som myslela že to je niečo lepšie .. ale očividne som sa mýlila ..

    OdpovědětVymazat
  4. a ký makeup alebo BB cream používaš? .. pretože ja som skúšala veľa makeupov, a ani jeden nestál za reč .. a keď som zbadala BB cream , tak som tajne dúfala že to je niečo lepšie .. a tak so si kúpila ten od Garnieru.. lenže ten som hneď po 1. použití vyhodila .. takže neviem si rady..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já BB moc nepoužívám, odzkoušela jsem je (asijské i ty co se jenom jako BB krém tváří), ale žádný mě nenadchnul natolik, abych ho musela zařadit mezi mou pravidelnou péči o pleť. Zato ale nedám dopustit na makeup od Revlonu - Colorstay foundation with softflex pro smíšenou až mastnou pleť. Psala jsem o něm i recenzi zde: http://cinderellasbeautystory.blogspot.cz/2012/08/recenze-revlon-colorstay-tekuty-make-up.html

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...