21. srpna 2012

Jak na bílý úsměv

Předem bych se chtěla omluvit za to, že tu pár dní nic nepřibylo - tak nějak jsem si nenašla na blog čas...
Vše ale rychle napravím!!! :)

Dnešní článek bude o domácím bělení zubů. Kdo by v dnešní době nechtěl mít krásný sněhobílý úsměv, že?! :) Z každého rohu na nás koukají fotky celebrit s nádhernými zuby...a my si říkáme sakra, já chci taky! Jenže profesionální bělení u zubaře nestojí zrovna malé peníze a ne každému se chce sedět hodinu s pusou dokořán. :D A pro takové případy tu byly vymyšleny různé bělící zubní pasty, bělící pudry, atd...Hóódně už jsem toho vyzkoušela a jediné, co mi zatím doopravdy zabralo byly bělící pásky Crest.
Tak a jdeme na věc!

Crest Whitestrips Supreme Professional 14% peroxid
Cena: 730Kč/ 14 sáčků
Kde koupit: Já kupovala zde (skvělé jednání a rychlé dodání)
Slova výrobce: CREST Whitestrips SUPREME s 14% peroxidem je zatím nejúčinnější formou pro domácí bělení zubů. Výsledek je poznat hned po vyzkoušení. Tato novinka z USA se osvědčila jako nejúčinější prostředek pro bělení zubů, a nyní je doporučována i dentisty. Po týdenní kúře sami poznáte, že vaše zuby jsou mnohem bělejší.
Výhodou je, že pásky se mohou použít např. při dívání na TV, koupeli, při práci u PC
Poznámka: Nepoužívejte na citlivé zuby!!!
Pásky nevybělí: korunky, výplně, fazety, plomby a umělý chrup
Těsně po bělení se vyvarujte: pití kávy, červeného vína, coly, černého i zeleného čaje, kouření

Na začátek chci říct, že zuby jsem měla celkem pěkné i předtím, jsem nekuřák, kafe taky moc nepiju a červené víno nepreferuju. :)
Já měla doma původně 14ti denní kúru - měla jsem to na půlku s mamkou, ale ta mi to po zkoušení, které trvalo asi dva dny dala (měla z toho hodně citlivé zuby), takže moje bělící kúra trvala cca nějakých 12 dnů.
V každém pytlíčku najdete jeden pásek na spodní zuby a jeden na horní (ten delší). Odlepíte pásky a přilepíte na zuby, přečuhující zbytek zahnete za zuby a necháte působit 30 minut. V návodu je psané, že můžete 2x denně 30 minut, ale z vlastní zkušenosti to nedoporučuji - jednou jsem to takhle vyzkoušela - rozežralo mi to kousek dásně (odhalilo mi to krček) a měla jsem na dásni takové bílé flíčky, které sice do hodiny zmizely, ale i tak...a to nemluvím o tom, jak jsem měla následující 3 dny extrémě citlivé zuby. Po tomhle incidentu jsem si dala na týden pauzu a koupila si zubní pastu Elmex na citlivé zuby a ústní vodu Sensodyne na citlivé zuby - tahle kombinace pomohla a doporučuji používat během celého bělení.
Já bělila obden, neodvážila jsem se každý den, protože zuby jsou během bělení citlivější.
 Původně jsem myslela, že pásky budou držet jako přibité a ani je neucítím, není to tak úplně pravda, ale v rámci možností jsou pohodlné - na rozdíl od bělící sady White pearl, z které jsem slintala jako bernardýn :D a náustky jsou pro mě šílené peklo! Po prvním bělení jsem výsledek nějak extra nezaznamenala, ale postupně se to začalo rýsovat. :) Ze  začátku používání mě z tak silného peroxidu štípaly rty a po smytí zbytků peroxidu ze zubů, byly rty vysušené, takže po každém použítí doporučuju použít hóódně balzámu.
S pásky jde i šetřit. Ti, kteří máte menší zuby, pásky můžete v klidu roztřihnout na polovinu a budete mít dvakrát víc. ;)
Celkově mi to přijde jako hodně účinné bělení, s výsledkem jsem spokojená a teď už budu jenom dobělovat s postupem času. :)
Nejvíc ty zuby "svítí", když je člověk opálený, takže létu třikrát zdar!!!
Ps: Fotku před bělením nemám, jelikož jsem s bělením začala v době, kdy jsem ještě neměla blog, tak mě ani nenapadlo si zuby vyfotit. :D

Pásky Crest (ono se to průhledné dost blbě fotí)
Pásky "v akci" :)
Opálení krásně zvýrazňuje bílé zoubky
A co Vy, bělíte si zuby? Jste radši pro domácí bělení nebo pro bělení u stomatologa?

2 komentáře:

  1. Rozhodně vyzkouším, na té fotce ti to sluší :)*

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Supreme jsem také vyzkoušela a nemůžu si ho vynachválit! :D super článek! můžeš kouknout také na můj post o běliících páscích crest:

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...