7. srpna 2012

Recenze: Revlon Colorstay tekutý make-up

Táákže, tohle je můj oficiální první příspěvěk na blogu a byla bych ráda, kdyby jste jej brali s nadhledem a rezervou, protože to bude mít určitě nějaké ty mouchy, ale budu se snažit postupem času zlepšovat. :)

A teď už k tématu...
Mou 1. recenzi bych chtěla věnovat tekutému make-upu Colorstay od Revlonu, jelikož už ho testuji nějaký ten týden a chci se o své poznatku a v tomto případě i nadšení veřejně podělit. :)

Co na to výrobce:
Skvělý make-up,který se těší oblibě mnoha celebrit v US, perfektní krytí a pocit,
že nejste ani nalíčená.S make-upem ColorStay vydržíte vypadat svěže i 24h.
Make-up neucpává póry.Zanechává matnou povrchovou úpravu.Chrání pleť před škodlivým slunečním zářením. S vitamíny A a E.
  • Pleť vypadá bezchybně.
  • Podklad lze setřít a nezanechává žádné stopy.
  • Make-up vydrží po dobu 24 hodin, barva neslábne



Kde koupit: Já jej koupila na aukru, ale dá se samozřejmě sehnat i na ebay nebo i na některých českých stránkách, kde mi ovšem přijde zbytečně předražený.
Cena: Jeden mě vyšel na 228Kč i s poštovným.


Z tohoto make-upu jsem nadšená, koupila jsem jej na základě všech kladných recenzí, které jsem předtím četla a nešlápla jsem vedle. Mám verzi pro smíšenou/mastnou pleť(na trhu je ještě pro normální/suchou pleť), obsahuje jakousi složku jménem Softflex, která má zabraňovat lesknutí pleti. Světlejší odstín mám v novém 24hodinovém balení a druhý odstín je oblečen ve starší 16ti hodinové verzi.
Je ve skleněné nádobce, která ale postrádá jakýkoliv aplikátor či pumpičku, což se ale dá u tohoto make-upu zcela prominout. :)
Při vybírání odstínů jsem měla trošku větší dilema a nevěděla, který vybrat a čím se řídit (přece jenom vybírat make-up přes internet...) nakonec mi byl nápomocen kamarád Youtube, kde jsem hledala, jakým odstínem se jaká slečna maže. :DD Nakonec jsem vlastníkem dvou odstínů 220 Natural beige (ten mám na zimu) a 330 Natural tan (na léto). Později jsem zjistila, že jsem si s tím vůbec nemusela tak lámat hlavu, protože odstíny mají úplně stejnou barvu jako na tabulce níže. :) Chtěla bych upozornit, že odstíny na smíšenou/mastnou pleť se liší od verze pro normální/suchou pleť, pro druhou verzi jsou odstíny mající stejný název tmavší než odstíny na smíšenou pleť.


 Chtěla bych Revlon pochválit za širokou škálu odstínů, které tenhle make-up nabízí. Málokdy jsem se setkala s odstínem make-upu, který by měl žlutý podtón a nebyl oranžový jako mrkev nebo růžový jako prasátko. ;) Vyberou si také bledulky, vím, že u nich je nejoblíbenější odstín 150 Buff.


Tak a teď se přesuneme k nanášení.
Z lahvičky ho dostávám normálním vylitím na prst, přijde mi to jako nejšetrnější způsob, abych s ním moc neplýtvala. Nejsem fanoušek nanášení make-upu štetcem, bohatě se spokojím s nanášení prsty. Make-up rychle schne, doopravdy ho na pleti necítím a kryje nadprůměrně dobře bez vytvoření masky, nezvýrazňuje mi póry a ani nezalézá do vrásek (ano, na vrásky jsem ještě mladá, ale myslím teď takové ty vrásky od úsměvu). :) A vážně krásně zmatňuje.
A co výdrž? Nevím, kolik hodin přesně vydrží, ale po půlce dne mi z pleti určitě nezmizel neznámo kam, barva nezůstává na kapesníku. :) A když jsem spáchala malilinkatý véélkýý hřích a v noci se neodlíčila, nesetřel se do polštáře, ale ráno při odličování jsem jej na tampónku našla a v dostatečně viditelném množství.
odstín 330 Natural Tan

Konečný verdikt: Jsem z něj opravdu nadšená a vím, že až mi dojde, určitě si objednám další balení.

+ velký výběr odstínů                                                 - nedostupnost v českých drogeriích
+ skvělá krycí schopnost                                            - balení bez aplikátoru
+ cena
+ výdrž
Hodnocení: 10/10







3 komentáře:

  1. Pěkná fotka :-) nedávno jsem si u jedné fotografky v Ostravě - tady, domlouvala focení. Její vizážistka mi přesně o tomto produktu říkala :-) Na E-bay to vychází cenově stejně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ebay vychází cca cenově stejně pouhý make-up bez poštovného, jinak to vyjde levněji z aukra.

      Vymazat
  2. Vypadáš vážně jak cinderella, krásná :-*

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...