31. srpna 2012

TESTOVÁNÍ!!! Das Gesunde PLUS - Kapsle na vlasy Vital komplex

Rozhodla jsem se založit novou rubriku TESTOVÁNÍ!!! - Budou  zde takové produkty, které potřebují delší dobu na to, aby bylo možné vidět alespoň nějaké výsledky a já pak byla schopna napsat plnohodnotnou recenzi.
Taky můžete třeba testovat se mnou a pak porovnat můj a Váš výsledek. ;)Tuto rubriku můžete brát také tak, že aspoň budete vědět, na jaký další článek se můžete v budoucnu těšit.

Jako první jsem se zde rozhodla zařadit  Das Gesunde PLUS Kapsle na vlasy Vital komplex.
Kde koupit: DM
Cena: kolem 60Kč
Balení: 60ks
Doba testování: 2 měsíce



- Tyhle tabletky beru již delší dobu (cca půl roku) a vím, že nějaký efekt na vlasy mají, ale tento článek vzniká kvůli tomu, že jsem neměla fotku, kde bych mohla demonstrovat výsledky před a po.

Před začátkem testování
Tak a teď jen 3x zdar testování!!! A za 2 měsíce tu bude recenze na tenhle doplněk stravy. :)

5 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Nestěžuju si, za posledního půl roku mi celkem rychle rostou a můžu říct, že jsou i zdravější, ale ještě by to takových cca 10cm chtělo. Pak už snad budu spokojená. :)

      Vymazat
  2. Aj ja som skúsila tieto kapsule :-) ale necítila som zmenu. Hold každá sme iná. Mne pomohol najviac ten Biohar, o ktorom som písala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já změnu pociťuji - však počkej na kompletní recenzi! ;)
      O tom Bioharu jsem chviličku uvažovala, ale pak jsem si řekla, že si prostě nezvládám do vlasů něco "mazat"...nejlepší je stejně na vlasy vnitřní výživa. :)

      Vymazat
  3. Tak jak to vypadá? :-) Já si je koupila teď, tož jsem zvědavá, co to udělá:)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...