17. září 2012

Stmívání s LUSH

Dneska jsem se rozhodla, že se vrhnu na zrecenzování prvního výrobku z mého balíčku Lush. Jedná se o balistik Stmívání.

Vybrala jsem si ho na základě recenzí -  všude psali, jak krásně voní a hlavně mě zaujalo to, že by měl obsahovat třpytky. Byla jsem k tomuhle výrobku a balistikám všeobecně zpočátku dost skeptická a říkala si, že za tu cenu (130Kč/200g) mi taková blbost na jedno použití nestojí. Jenže potom jsem se podívala na video, kde jde krásně vidět, co takový balistik Stmívání vlastně ve vodě dělá....no a rázem byly moje pochyby tytam. :) Při pohledu na tu tříbarevnou pěnu a ještě pod příslibem toho, že mi ve vodě budou plavat třpytky, jsem si tenhle balistik prostě musela objednat. 

Stmívání

Večer se dlouho převalujete, přemýšlíte a ne a ne usnout, i když ráno brzy vstáváte, jste neustále vystresovaní a vypadáte, jako byste patřili do řad nemrtvých? Anebo jste romantická duše a ze všeho nejraději sledujete západ slunce? V obou případech jste na správné adrese! Tohle levandulové kouzlo vám pomůže ke zdravému, dlouhému spánku a překvapí vás nádhernou podívanou na ten prchavý okamžik, kdy nebe ztmavne a rozzáří se první hvězdy. (www.lushcz.cz)
Balistik Stmívání - LUSH

V momentě, kdy jsem ho dostala a měla doma ještě zabalený, tak mi vůní připomínal jakési jemné sladké...nevím přesně, k čemu bych to měla přirovnat. Připomínalo mi to něco mezi cukrovou vatou a vánočním cukrovím, ale vůně to bylo rozhodně úžasná. Ovšem po otevření sáčku se vůně rázem proměnila v sladčí jemnou levandulovou vůni. S opatrností a nadšením jsem Stmívání ponořila do vany - najednou se levandulová vůně, která byla krásná i na suchu, stala ještě více levandulovější a já nedočkavě sledovala, co se bude v následujících minutách dít. Balistik začal absorbovat vodu a vypadal jako velký růžový marshmellow, který se točí, pouštěl nejprve jemnou růžovou pěnu, poté chvilku bílou a nakonec vybublával jako sopka modrou pěnu - dělo se to přesně jako ve videu, které jsem uváděla výše. :) Rozpouštěl se opravdu dlouho.Tahle pěna sice dlouho nevydrží, ale zůstane potom fialová voda plná stříbrných třpytek. Ve vaně jsem si s nimi hezky vyhrála a lovila je do dlaní. :D
Po opuštění téhle fialové koupele jsem měla pokožku hydratovanou, i když jsem to vůbec nečekala a spíš jsem myslela, že budu vysušená. A jako bonus jsem ještě dlooouho potom ze sebe cítila tu dokonalou vůni Stmívání. Tenhle můj první balistik ve mně rozhodně zanechal takové nadšení, že si určitě musím pořídit a vyzkoušet i nějaký další! :) Kdo ještě nevyzkoušel, měl by tak rychle učinit! :)

Jaký je Váš oblíbený balistik? Měli jste už možnost nějaký balistik vyzkoušet? :)

2 komentáře:

  1. závidím :D... nám na SR zrušili Lush a objednávka z ČR sa absolútne neoplatí... ale keď Lush uvidím tak určite si niečo zoberiem, lebo som počula zatiaľ len samé chvály :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Strasne vam zavidim, ze mate v CR Lush..:( ja by som tam nakupovala najradsej furt :) ale mozno je nakoniec dobre, ze ho tu nemame, lebo by som prisla na mizinu :D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...