21. září 2012

Kosmetika, která u nás není k dostání aneb moje 1. objednávka u Plum

Na začátek tohoto článku bych se chtěla omluvit za svou absenci na blogu...měla jsem teď toho celkem dost - nějaké vyřizování kolem školy, atd... Takže jsem na blog neměla vůbec čas...:(
A teď rychle utíkám naklikat nový článek! :)

Minulý týden mi přišel balíček od Karolínky. :) Byla jsem neskutečně ráda, když jsem zjistila, že jedna z mých oblíbených českých bloggerek a taky jmenovkyň, se rozhodla založit si eshop s kosmetikou, kterou u nás jen tak nekoupíte. Měla jsem z toho obrovskou radost a hned v den otevření eshopu, jsem si musela něco objednat. Haha...to ovšem byl tvrdý oříšek, protože ostatní holky se taky snažily si něco objednat a nakonec to dopadlo celé tak, že se přetížil server a na stránky se nešlo vůbec dostat, natož něco koupit. Ale po delším boji jsem se nakonec na stránky dostala a rychle rychle šla objednávat a zadařilo se! :D Když jsem poprvé koukla na ceny, které na eshopu jsou, tak jsem se až divila, jak jsou nízké. Doopravdy jsem myslela, že když někdo má eshop s kosmetikou, která je běžně dostupná v Anglii nebo v USA, tak že ceny budou rozhodně někde jinde, než běžně bývá zvykem... I přesto, že jsem četla i to, že si na ceny někdo stěžuje a přijdou mu předražené...no já nevím, ale na řasence za 200Kč nevidím nic vyjímečného, tvářenky stojí okolo 150Kč, atd... - v drogérce to není o nic levnější. Libí se mi i široká škála zboží - na to, že je Karol teprve začínající obchodník, tak tam toho nabízí víc než dost - od kosmetických taštiček přes lesky na rty až po štětce. Jediné, co zatím vázne je to, že teď už je na eshopu většina věcí vyprodána a trvá to déle, než se zboží znovu naskladní. Každopádně jsem za tenhle nápad s eshopem moc ráda a musím s jistotou říct, že to určitě nebyl poslední nákup u Plum! :)


Tak a teď bych vám asi měla už konečně říct, co jsem si vlastně všechno objednala. ;) Těšte se na recenze!

1) Antiperspirant Secret scents expressions - So very summerberry, 2) řasenka Maybelline Mega plush, 3) kondicionér Aussie, 4) balzám na rty EOS - honeysuckle honeydew


A přišla i milá pozornost. :) Vizitka s poděkováním za nákup. 



Jako poslední chci popřát Karol, ať časem vychytá  poslední chybičky v eshopu a ať ji eshop šlape tak, jak má! :)


5 komentářů:

  1. Jeee ja jsem tele, nechala jsem tam nalepenou cenovku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspoň jsem si připadala, že to mám přímo z Anglie! :D :D

      Vymazat
  2. hmm, dobrý, že kondiconér stojí 4,99 - přibližně 120,- a ona ho prodává za 200,- pěkně na tom vydělává holka jedna:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to cca 150Kč...a vážně mi těch 50Kč navíc nijak žíly netrhá. Navíc i kdybych si to objednala např. z té Anglie, tak stejně budu platit poštovné...takhle jsem to měla prakticky bez starostí a to mi vyhovuje mnohem víc. Takže mi to vůbec nevadí!

      Vymazat
    2. Anonymní: To je jasné, že to nebude prodávat za stejnou cenu, za jakou to koupila. Taky by ti mohla říct, objednej si to sama když se ti nechce platit 50 korun navíc. To je přece strategie podnikání, vydělat aspoň nějakou tu korunu, když už se někdo namáhá objednat a starat se kolem toho.

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...