25. září 2012

Oční stíny Maybelline Silk Glam by Eyestudio + tip na líčení

Ahojte!

Haha, dneska jsem dala blogu nový kabátek, tak co na něj říkáte? :) Mně se móóóc líbí! A mám radost, že se mi povedl tak, jak jsem si představovala. Ps: To nové pozadí jsem kreslila sama! :D Haha!!!

A teď už k tématu! Dneska tu pro vás mám přichystaný jeden tip na líčení s očními stíny od Maybelline - Silk Glam by Eyestudio. Jsou u nás celkem ještě novinkou a mě zaujaly hned na první pohled a po vyzkoušení testeru v drogérce a po zjištění, jak jsou hezky pigmentované, jsem je prostě musela mít doma. :) Já je kupovala za 199Kč, ale před 14ti dny byly v akci v Rossmannu za 149Kč, takže by mohly být k sehnání i někde levněji. Balení obsahuje i klasický aplikátor na oční stíny - já už se ho zbavila, protože stíny stejně nanáším štětcem.  Mám paletku v odstínu 20 Color drama.  Tahle paletka obsahuje 4 odstíny hnědé až na odstín 2. zprava, ten je spíš lehce do takové hnědé s nádechem korálové barvy, přestože to na fotce tak nevypadá. Ale celkově jsou to velmi jemné barvy, které lze využít jak na denní líčení tak i na silnější líčení, které je vhodné na nějakou party nebo tak něco. Já jsem pro inspiraci zvolila líčení očí, které bych spíš volila na nějakou tu noční jízdu. ;) Ale jelikož je to líčení v odstínech hnědé - klasická podzimní barva, tak se nebojím říct, že odvážní si můžou tohle líčení dovolit nosit i přes den. Stíny jsou jemné, nepráší a jsou dobře pigmentované.

Maybelline Silk Glam by EyeStudio - 20 Coral Drama

Před nanešením očních stínů jsem použila bázi pod oční stíny od Essence, stíny jsem nanášela štetečkem také od Essence i přesto, že je levný, tak jsem s ním zatím vážně spokojená. Mám od Essence jak plochý šteteček na stíny, tak i jejich smokey brush - ten je rozhodně lepší než první zmiňovaný.

Postup:
  •  podél očního víčka jsem nanesla 3. odstín. zleva
  •  pak jsem zdůraznila oční záhyb tmavým stínem (4. zleva) 
  •  dvě dříve nanesené barvy jsem sjednotila odstínem 2. zleva a nanesla doprostřed víčka
  •  část pod obočím a u vnitřního koutku oka jsem rozjasnila nejsvětlejším stínem
  •  pod spodní řasy jsem štetečkem nanesla odstín 3. zleva a přes něj odstín 2. zleva
  •  na spodní i horní víčko jsem nanesla černou linku (Avon glimmerstick - Blackest black)
  •  linku na horním víčku jsem ještě lehce přetáhla štětečkem, abych linku zjemnila
  •  a jako poslední jsem nanesla 2 vrstvy řasenky (Maybelline Mega Plush) na spodní i horní řasy

Hotovo! :)

Líčení s Maybelline Silk Glam by EyeStudio - 20 Coral Drama

Máte doma nějaké stíny od Maybelline nebo přímo tuhle paletku a co na ně říkáte? Jak se Vám líbilo dnešní líčení?


3 komentáře:

  1. máš mo hezký blog :) a krásné líčení a krásné oči :)

    zvu tě k sobě.. onlygirlnn.blogspot.com a můžeš ze zúčastnit giveaway.. byla bych moc moc ráda kdyby si se také stala mou čtenářkou :))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...