12. září 2012

Podzimní jednoduché denní líčení

Dneska mám pro Vás přirpaveno líčení, které jsem před pár dny slibovala. Fotky líčení nakonec vznikly, dopadly, tak jak dopadly - tvářím se, jako kdybych koukala na svatý obrázek! :D Ale účel, který byl takový, abych dala na blog své první líčení, byl SPLNĚN.

Je to pro začátek naprosto jednoduchý make-up vhodný na denní nošení, do školy, do práce... Já šla ten den na to otevření sportoviště, o kterém jsem už psala, takže jsem nepotřebovala nijak extra vypadat, stačilo ze sebe udělat jen trošku člověka a mohlo se jít! Snažila jsem se make-up naladit trošku na vlnu podzimu, proto jsem také použila hnědé linky. Snad se Vám mé líčení bude líbit.



Jako první jsem na vyčištěnou pleť nanesla bázi od Dermacolu. Poté přišlo na řadu nanesení make-upu - momentálně musím míchat dva odstíny Revlonu Colorstay, protože letní barva se začíná pomalu, ale jistě vytrácet a ods. Natural Tan je už na mě tmavý, proto ho zesvětluji ods. Natural Beige, make-up nanáším prsty. Když mám make-up rozmazaný, můžu se věnovat kruhům pod očima (trpím na ně). Na kruhy používám žlutý korektor z Oriflame z řady Very Me. Je levný a jsem z něj nadšená, dosud jsem nenašla výrobek, který by jeho účel splnil. zakryje mi kruhy, tak jak potřebuji, vyhovuje mi jeho houbičkový aplikátor. Díky své tekuté konzistenci mi nezalézá do vrásek tak moc, jako mi to dělají tuhé korektory.. Výdrž sice není nějaká extra šílená, ale mi zatím bohatě stačí. Používám ho tak, že si na spodní část oka rozmažu aplikátorem jakoby takový "půlměsíc", ten nechám chvilku zaschnout a pak už jen prstem "poťupkuju" do ztracena. Tenhle fígl vytvoří hezky svěží vzhled! 


Pak nanesu na pohyblivé oční víčko bázi pod oční stíny od Essence, nechám zaschnout a mezitím se začnu věnovat obočí. Bez zvýrazněného obočí si už make-up neumím ani představit. Používám tužku na obočí od Essence v ods. 02 Brown, jsem s ní spokojená, vydrží celý den i noc. Po zvýraznění tvaru obočí se můžu věnovat konečně očnímu víčku, na kterém mezitím zaschla báze pod oční stíny - díky tomuto linka na očích déle vydrží. Na víčko nanesu středně silnou linku hnědou tužkou na oči od Essence v ods. 02 Hot chocolate. U vnějšího koutku lehce protáhnu "ocásek" linky. Řasenku Play It Big od Astor nanesu pouze na horní řasy ve dvou vrstvách. Problémové partie - čelo, nos a bradu přepudruji fixačním transparentním pudrem od Dermacolu v ods. Light. Na tváře nanesu duo tvářenku od Dermacolu v ods. 1 - použiji pouze matnou růžovou část. Rty natřu rtěnkou od Essence v ods. 53 All about cupcake.
A je hotovo!!!


Použité výrobky
1) Báze pod oční stíny od Essence
2) Korektor Very Me z Oriflame
3) Tužka na oči od Essence Longlasting, ods. 02 Hot chocolate
4) Řasenka Plait It Big od Astor
5) Tužka na obočí od Essence, ods. 02 Brown
6) Vyhlazující báze pod make-up, Dermacol
7) Transparentní fixační pudr, Dermacol v ods. Light
8) Revlon Colorstay tekutý make-up
9) Duo tvářenka, Dermacol v ods. 1
10) Rtěnka Essence, ods. All about cupcake




4 komentáře:

  1. Neskúšala si k tomuto líčeniu použiť aj tmavší rúž? Teraz túto jeseň to celkom pofrčí a ja by som si Ťa vedela predstaviť aj s tmavým :-) a rada by som videla od Teba aj líčenie s tmavým rúžom ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To původní líčení, které jsem se snažila nafotit a psala jsem o tom v článku o vestě s kožíškem, mělo být s červenou rtěnkou - JENŽE fotky byly děs a hrůza. :D Takže jsem tu nakonec zveřejnila toto líčení, které není nijak výrazné, protože jsem šla na otevření hřiště a tam se hodilo spíš nějaké sportovnější líčení. :)

      Vymazat
  2. Máš moc krásní vlasy. barvíš? :) a tůhlě řtenku sháním už dlůho

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, momentálně je barvím. Používám Casting Creme Gloss, ale odstíny různě střídám - používám dstíny hnědé.

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...