15. září 2012

Podzimní lakování

Dneska tu mám pár tipů na laky na nehty v podzimních barvách. Tomuto podzimu vládnou stejné barvy jako loni - červená, švestková, vínová, malinová...ale frčí i nude odstíny - ty jsou podle mě stálicí pro každé roční období.
Vybrala jsem 3 klasické odstíny vhodné do sychravého pozdimního počasí. :) U každého jsem nanesla 2 vrstvy a použila Top Coat od Essence - better than gel nails a jako podklad Top sealer od Essence.
Přeju příjemnou podívanou! :)

1) Essence - Colour&Go ods. 61 Fame Fatal

Essence - Colour&Go ods. 61 Fame Fatal

2) NYC - 248 Manhattan

NYC - 248 Manhattan

3) Essence - Nude Glam ods. 05 Toffee to go

Essence - Nude Glam ods. 05 Toffee to go


5 komentářů:

  1. nejlepší je nude! i když i fialovou a červenou nosím ráda, když mám zrovna čas lakovat :D ..jinak máš pěkný tvar nehtů .)

    OdpovědětVymazat
  2. Promin, ale ty fotky teda vůbec nevypadají lichotivě :(

    Léňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S blogem začínám a s foťákem se snažíme najít společnou řeč, nicméně uznávám, že ta fotka s nude nehty, není nejlepší. Díky tomu, že jsem v té době měla šílené záděry, ale chtěla jsem tenhle článek stihnout do poloviny září, takže jsem byla vděčná za každý moment, kdy jsem si nehty s podzimní barvičkou mohla vyfotit. Protože si nehty nelakuji co druhý den, tak takových momentů nebylo moc. S ostatními fotkami jsem spokojená.

      Vymazat
  3. krásný barvičky, essence mám já osobně nejvíc a nemůžu si stěžovat :)

    http://3-mka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. :))) posledný nude mam tiež aleten fiový tiež stojí za pozretie;) a fotky sa ti myslím podarili:) takže je to len vec názoru :)) a blog sa mi páči takže zostávam verná :)))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...