8. září 2012

Podzimní trend: Vesta s kožíškem

Ahoj všichni!
Dnes bych chtěla zveřejnit jen takový rychlý příspěvek.  Protože jdu dnes s přítelem na jakési otevření nového sportoviště v jejich vesnici a jak už je u mě zvykem - NESTÍHÁM!!! :D
Chtěla bych taky ještě, než opustím byt, stihnout nafotit první líčení, které zveřejním na tomto blogu, tak snad se mi dnes už konečně zadaří. :) Včera jsem se o to pokoušela, ale marně a měla jsem z toho pak akorát jenom nervy. :D Tak mi držte prosím palce!!!

Momentálně se mi v obchodech strašně líbí trend vestiček s kožichem. Viděla jsem tyhle vesty teď často i na lookbooku. Takže jsem podlehla a musela si něco takového pořídit. Byla to moje láska na první pohled, ačkoli na takové celkem výrazné módní výstřelky nejsem. Vestička je z Gatu za necelých 400Kč (takže pro ochránce zvířat -  kožešina opravdu není přírodní) :D a mám z ní velkou velikou šílenou radost. :) Do těch podzimních dnů se skvěle hodí, je pohodlná a na to, že je to "jenom" krátká vestička do pasu, tak i celkem zahřeje.

Vesta s kožíškem Gate - necelých 400Kč


Co říkáte na mojeho nového chlupatého miláčka? A jaký módní trend momentálně ovládl Vás? :)

5 komentářů:

  1. No, spíš je to taková "deka na prsa", protože že by byla do pasu to nevypadá, hlavním účelem je teda asi udělat parádu :)

    Nevěděla bych, na jaké počasí to nosit :)


    Léňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to s tou dekou mě pobavilo! :D Je pravda, že to určitě není kousek oblečení, který bych označila za nějak extra užitečný - není nad obyč. teplou vestu, co zakryje ledviny, že? :) Ale líbí se mi to a jako doplněk k babímu létu mi to přijde perfektní.

      Vymazat
  2. Já trendům úplně nepodlíhám, ale chlupatý miláček se u mě zabydlel už loni. Miluju tyhle vestičky a ta tvoje je dokonalá. To bude teplíčko ;-).

    Giveaway Chanel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nejsem ten typ, co musí mít doma všechno, co je teď "trend", ale když jsem tu vestu v obchodě viděla, tak jsem se hned na první pohled zamilovala! Určitě ten pocit znáš! ;)

      Vymazat
  3. Na fotkách jsi moc krásná, máš úžasné vlasy :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...